Skip to main content
Sjælland: +45 7023 9050
Jylland: +45 7023 9090
info@avfusion.dk Kontakt os
Henvendelsen drejer sig om

Referencer fra kunder

Brugervenlighed og højt informationsniveau i eksklusivt åbent kontormiljø

"Da HDI i Danmark skulle flytte til eksklusivt åbent kontormiljø i en nyrenoveret industribygning i København, havde vi adskillige tekniske krav der skulle opfyldes, samt et højt ønske om eksklusive og fleksible AV-løsninger.

Vi gik målrettet efter løsninger med respekt for de åbne lokaler i newyorker stil, som samtidig skulle bidrage med et højt informationsniveau i det daglige for medarbejdere og gæster.

I designfasen viste AV Fusions veludstyrede showrooms sig at være en stor fordel, da vi her kunne se adskillige færdige applikationer i brug.

Samarbejdet med AV Fusion forløb gnidningsfrit fra de indledende samtaler og designfasen med konsulenten til færdig installation. Der var styr på levering af produkterne, kompetente teknikere stod for installationen og tidsplanerne blev overholdt, så lokalerne var færdige og oppe og køre til aftalt tid."

Matias Lind Lerche, IT & Data Specialist, HDI i Danmark
Undervisnings-ministeriet, Styrelsen for IT og Læring

”Vi har handlet med AV fusion A/S i mange år og for nyligt (ultimo 2017/Primo 2018) købt over 30 Polycom Group videokonference systemer af dem. De har altid være hurtige, meget professionelle og løst opgaverne til punkt og prikke. Jeg kan kun anbefale AV fusion A/S på det varmeste.”

Jesper Bech, Styrelsen for IT og Læring

"Jeg kan varmt anbefale AV Fusion A/S som samarbejdspartner. De leverer altid et flot stykke arbejde og er en fantastisk sparringspartner i forhold til ændringer og hvad der sker på markedet. De har en høj service og en hurtig levering og skulle der være noget der er i stykker, er de hurtigt ude og hjælpe os.

Igennem årene har jeg benyttet andre leverandører for at teste markedet, men er altid vendt tilbage til AV Fusion, da jeg med ro i maven ved, at det der bliver leveret, altid lever op til det aftalte med et flot resultat.

Vi har gennem tiden også måttet trylle for at vedligeholde gammelt udstyr og her har AV Fusion også været godt til at finde midlertidige løsninger, indtil der var flere penge til nyt udstyr."

Vivian J. Heilmann, Manager Shared Services DK, Nets Denmark A/S
Nets Denmark A/S