Skip to main content
Sjælland: +45 7023 9050
Jylland: +45 7023 9090
info@avfusion.dk Kontakt os
Henvendelsen drejer sig om

Besøg vores demolokaler

Nyhedsoversigt
Nyhed

Demolokaler - book allerede i dag

I vores domicil tæt på Roskilde, har vi et stort udvalg af udstyr installeret i de forskellige lokaler - alt fra skærme, videokonference, lyd, mødebookingsystemer og endda et 'green screen' streaming-studie. Det betyder, at du får mange forskellige tekniske og budgetmæssige løsninger demonstreret på samme sted, når du booker et møde med os her.  

>> Udfyld kontaktformularen og skriv i kommentarfeltet, at du gerne vil kontaktes med henblik på et besøg i vores demolokaler.

Læs mere nedenfor om nogle af de løsninger, du kan få demonstreret, hvis du besøger os.

Skærme i alle størrelser til alle formål

I alle mødelokaler og i vores store åbne kontormiljø har vi skærme i mange størrelser og til forskellige formål installeret. Lige fra vores link-up til vores kollegaer i Jylland til fastmonterede og mobile skærme, samt den nyeste skærm i flokken, som er en 136" LED skærm sammensat af flere forskellige paneler, så mulighederne er enorme.

Videokonference fra det lille huddle-room til det store konferencerum

Vi har installeret forskellige videokonference systemer på skærmene rundt i lokalerne, så der er et godt grundlag for at sammenligne funktionalitet og løsninger, inden du beslutter hvilket system, der skal investeres i. Vi afsætter god tid til at demonstrere de forskellige systemer, lytte til dine ønsker og til efterfølgende at designe og skræddersy en færdig løsning, som opfylder de specifikke behov.

Vi kan det hele, fra det lille huddle-room til store mødelokaler og auditorier - og på flere forskellige destinationer.

Vi er certificeret leverandør af Poly konference udstyr igennem mange år og forhandler også flere andre systemer. Vi har derfor mange års erfaring med projektering og installation af forskellige løsninger til en bred gruppe af virksomheder og koncerner.

Højere informationsniveau med professionelle infoskærme

Vi leverer og installerer infosystemer til virksomheder, der ønsker at udvide informationsniveauet – både internt og eksternt. Det kan være alt fra gæster i huset, dagens mødeaktiviteter, nyhedsstreaming eller dagens ret i kantinen. 

Med en infoskærm giver din virksomhed et professionelt indtryk hos medarbejdere såvel som gæster. Infoskærmen videregiver vigtige informationer på en effektiv og overskuelig måde ved en centralstyret betjening.

Mødebookingsystemer skaber overblik og bedre planlægning

Vi har flere forskellige mødebookingsystemer i sortimentet, så der altid kan vælges et design, der passer æstetisk til lokaler og bygninger, uanset om det monteres på faste vægge eller glasvægge. Det store udvalg betyder også flere forskellige muligheder for funktionalitet og skalering af integration med andre IT-systemer, som Outlook kalender etc.