Skip to main content
Sjælland: +45 7023 9050
Jylland: +45 7023 9090
info@avfusion.dk Kontakt os

Referencer fra kunder

Undervisnings-ministeriet, Styrelsen for IT og Læring

”Vi har handlet med AV fusion A/S i mange år og for nyligt (ultimo 2017/Primo 2018) købt over 30 Polycom Group videokonference systemer af dem. De har altid være hurtige, meget professionelle og løst opgaverne til punkt og prikke. Jeg kan kun anbefale AV fusion A/S på det varmeste.”

Jesper Bech, Styrelsen for IT og Læring

"Jeg kan varmt anbefale AV Fusion A/S som samarbejdspartner. De leverer altid et flot stykke arbejde og er en fantastisk sparringspartner i forhold til ændringer og hvad der sker på markedet. De har en høj service og en hurtig levering og skulle der være noget der er i stykker, er de hurtigt ude og hjælpe os.

Igennem årene har jeg benyttet andre leverandører for at teste markedet, men er altid vendt tilbage til AV Fusion, da jeg med ro i maven ved, at det der bliver leveret, altid lever op til det aftalte med et flot resultat.

Vi har gennem tiden også måttet trylle for at vedligeholde gammelt udstyr og her har AV Fusion også været godt til at finde midlertidige løsninger, indtil der var flere penge til nyt udstyr."

Vivian J. Heilmann, Manager Shared Services DK, Nets Denmark A/S
Nets Denmark A/S
Itadel A/S

”Da TDC Hosting i 2017 blev frasolgt TDC koncernen, og samtidig skiftede navn til Itadel A/S, var vi på udkig efter en ny AV-leverandør til indretning af vores nye lokationer i Aarhus og Ballerup. I vores undersøgelse af marked af AV-leverandører, fandt vi frem til AV fusion A/S.

Ud fra de indledende møder og deres forslag til AV løsninger i vores nye lokaler, virkede det som en professionel virksomhed med de rette kompetencer.

I vores samarbejde over det sidste års tid har de samtidig vist sig som en fleksibel virksomhed, som har kunne givet os den rette rådgivning og hjælp til spørgsmål og udfordringer omkring AV i vores virksomhed.

Af samme grund var det derfor også naturligt at vælge AV Fusion som samarbejdspartner på vores nye lokation i Prag, da de i forvejen kender vores hus og vi får nogle ensartede løsninger.

Jeg kan derfor kun anbefale samarbejdet med AV fusion A/S”

Flemming Lemche, Internal IT Consultant, Itadel A/S

"BL – Danmarks Almene Boliger har med lokationer i både øst og vest et stort behov for at kommunikere på tværs. Med topmoderne tekniske løsninger fra AV Fusion har vi opnået en kvalitet i videokonferencer, der gør dem anvendelige også til længere møder. AV Fusion er en kompetent partner, når der skal nedbrydes afstande."

Peter Ravn-Olesen, Digital konsulent, BL – Danmarks Almene Boliger
BL - Danmarks Almene Boliger