Skip to main content
Sjælland: +45 7023 9050
Jylland: +45 7023 9090
info@avfusion.dk Kontakt os
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Indtast venligst tegnene vist ovenfor

Extron

Ledende indenfor AV løsninger

Extrons produkter er specialbygget til at arbejde sammen og skaber komplette integrerede teknologiløsninger, der fungerer problemfrit med din it-infrastruktur. Med over 5.000 produktløsninger giver bredden af ​​Extrons produktlinje systemdesignere fleksibiliteten til at vælge den optimale løsning til hver applikation.

Hver dag får millioner af mennesker rundt om i verden forbedret deres oplevelser med Extrons audiovisuelle signalbehandlings-, distributions- og styringsprodukter. Avancerede teknologier skaber flottere billeder, højere lydkvalitet, systemer, der er nemmere at styre og fungerer mere pålideligt.

Audiovisuel teknologi spiller en afgørende rolle for alle typer organisationer, der stræber efter at forbedre den måde, de kommunikerer på. Veldesignede AV-teknologisystemer gør det muligt at præsentere lyd og video i høj kvalitet, hvor som helst det er nødvendigt med en effektiv informationsdeling, uanset om det er til uddannelse, samarbejde, overvågning, information, inspiration eller for at træffe vigtige beslutninger eller underholde.