Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

SCOPIA VC 240

High definition desktop videokonferencesystem integrerer avanceret videokonference i en Samsung HD 24″ LCD monitor.

Systemet leverer alle fordelene ved HD videokommunikation til brugerne til en brøkdel af omkostningerne ved konkurrerende hardwareløsninger. Dramatisk forøgelse af ROI af en videokonferenceimplementering. SCOPIA VC240 kan fungere som et standalone desktop HD videokonferenceudstyr samt en højopløsning computerskærm. VC 240 kan leveres for under kr. 20.000,- inklusiv datadeling, så den tilsluttede PC kan sende billeder til fjernlokationer live samtidigt med HD video. VC240 giver en unik price performance i et flot design, og så nem at benytte og installere, at den tit blot kan sendes til brugeren uden yderligere instruktioner.
Brug din VC240 som PC skærm til dagligt i fuld HD (1920×1080 pixels) og når der kommer et videokald til dig, vises et lille videobillede i det ene hjørne af den opkaldende part. Nemmere bliver det næppe. Med den medfølgende fjernbetjening styres volume, layout, mikrofon og opkald nemt og lige til.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk