Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

SCOPIA XT5000

Den nye SCOPIA XT5000 er RADVISIONs flagskib i SCOPIA serien af state-of-the-art videokonferencesystemer. SCOPIA XT5000 er det eneste system til rådighed til at indarbejde dobbelte 1080p/60fps live video og indhold, HD audio, H.264 High Profile, skalerbar Video Coding Technology (SVC), og multi-part opkald, hvilket gør den til det mest avancerede system til videomøder i dag i sin klasse. Det er en alt-i-en videokonference løsning, der tilbyder en meget intuitiv brugergrænseflade og et slankt og elegant design.

SCOPIA XT5000 Highlights:

Enestående Erfaring
SCOPIA XT5000 sætter standarden for en ekstraordinær konference oplevelse. Unikke samtidige HD 1080p/60fps for live video og indhold og CD-kvalitet, 20 kHz audio levere en enestående oplevelse. H.264 High Profile giver ultimative båndbredde effektivitet og H.264 skalerbar video Coding (SVC) tilbyder høj netværksfejl elasticitet. XT5000 leverer uovertruffen ydelse i den virkelige verden via netværks betingelser.

Uovertruffen Power
SCOPIA XT5000 udnytter uovertruffen magt til de mest krævende konference applikationer. To fuld 1080p/60fps videokanaler, H.264 High Profile og SVC, et indlejret 9-vejs multi-party MCU *, iPad Multi-Touch kontrol – alle sammen at gøre XT5000 til den mest kraftfulde konference, der nogensinde er skabt i sin klasse.

Intuitiv og letanvendelig
SCOPIA XT5000 drift er beregnet til slutbrugeren i stedet for IT-og tekniske afdelinger. Den udnytter principper for udformningen af ​​RADVISIONs prisvindende iPad og iPhone applikationer og muliggør øjeblikkelig, intuitiv og effektiv kontrol – der kræves ingen uddannelse. For en endnu bedre oplevelse, er XT5000 aktiveret for Multi-Touch-styring via Apple iPad.

Slankt og elegant design
SCOPIA XT5000 har raffinement og design går ud over brugernes oplevelse til den slanke og elegante hardware design af systemet. XT5000 er et naturligt valg for nutidens virksomheder, ikke kun for sin brugervenlighed, men også dens moderne design, der supplerer dit konferencerum. Endeligt et stærkt system, du kan sætte på displayet, og ikke skjule i skabet.

Alt-i-én løsning
SCOPIA XT5000 tilbydes som en unik alt-i-en videokonference løsning, der kombinerer den XT5000 værelse systemkapacitet med indbygget 9-vejs multi-parti konferencer *, SCOPIA Desktop konferencer, og firewall traversal i en alt-i-én løsning. Derudover kan deltagerne anvende SCOPIA Mobile og deltage i videokonferencer via de nyeste mobile enheder.

* leveres med fremtidige software-opgraderinger

 

Produktbeskrivelse SCOPIA XT5000

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk