Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Polycom Realpresence Group Convene

Polycom Group Convene er en komplet videokonference løsning med skærm til kontoret eller et meget lille mødelokale.
Den består af en 27″ skærm med integreret videokonference system så den virker helt standalone som den er. Den er direkte kompatibel med Microsoft Lync og Skype for business så perfekt til en bruger der vil have en løsning der bare virker med det samme i høj kvalitet.
Den betjenes nemt med den medfølgende fjernbetjening. Man kan også nemt dele data med fjerndeltagerne både trådløst via det medfølgende Polycom People+Content eller blot ved at tilslutte ens PC eller Mac direkte med et HDMI eller VGA kabel, nemmere bliver det næppe.
Undervurder ikke effekten af en sådan hardware løsning i modsætning til at tage alt kraften ud af ens PC / MAC når den både skal arbejde med de sædvanelige processer men også video og lyd helst i fuld HD (1080p) hvilket næsten ingen bærbare computere kan magte.
Download Brochure her:

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk