Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Polycom RealPresence Centro


Polycom Realpresence centro

360 graders videokonference løsning, hvor du både kan opretholde øjenkontakt til de personer der deltager lokalt, men også med fjern deltagerne, hvilket giver en meget flyende kommunikation i møder hvor mange på begge lokationer skal tale og vise data indhold.

Polycom RealPresence Centro er kompatibelt direkte med Microsoft Lync og Skype for Business i meget høj kvalitet så alle deltagere ses og høres i optimal kvalitet. Dette uden at gå på kompromis med kompatibiliteten med gængse videostandarder som H.323 og SIP, så løsningen kan bruges samme med andre videokonference systemer fra Polycom, men også fra Cisco, LifeSize, Avaya, Tandberg osv.
Polycom RealPresence Centro er meget dynamisk da du både kan vise præsentationer trådløst, men også medbringe andre mobile enheder er nemt kan tilsluttes direkte med USB.
Så alt i alt en super moderne dynamisk løsning til de krævende bruger der ikke vil gå på kompromis med funktionaliteten.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk