Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Polycom Group 500

Polycom_Group_500

 

 

Polycom® RealPresence® Group 500

Top moderne videokonferencesystem i kompakt design der benytter nyeste og bedste kommunikationssprog uden at gå på kompromis med kompatibiliteten med andre ældre systemer.

Group 500 tilbyder som standard udgang til 2 skærme (ekstra på group 300) og direkte PC/MAC tilslutning med skærmkabel udover muligheden for at tilslutte trådløst med people + content IP.

Group 500 er i stand til at sende og modtage 1080p data og video samtidigt (option) for at sikre optimal kvalitet både på video og præsentationer. Der kan ligeledes tilkøbes en multipoint licens (option) der muliggør at op til 4 samtidige lokationer kan mødes på systemet i HD kvalitet (6 samtidige i SD).  Group 500 passer perfekt til den kvalitetskrævende organisation, der skal bruge en løsning  i et mødelokale med 5-20 deltagere.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk