Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Polycom Group 310

Attraktivt videokonference system i meget høj kvalitet med det meste af det man skal bruge i et typisk mødelokale til videokonference.

Polycom Group 310 Findes i 2 grundudgaver, men med “acustic camera” som er den billigste version som leveres med et fast kamera med indebygget mikrofon. Denne udgave er praktisk i små mødelokaler med få deltagere. Kvaliteten er helt på højde med de meget dyrere systemer hvis deltagerne ikke befinder sig langt fra kameraet.

Den anden udgave leveres med et motoriseret Fuld HD kamera, et såkaldt PTZ kamera (Pan/Tilt/Zoom) hvilket er praktisk i lokaler med flere deltagere så brugerne nemt kan justere kameraet til den talende person eller på et udsnit af lokalet. Denne udgave leveres med en meget effektiv bordmikrofon der nemt dækker et større område. Denne udgave af Group 310 kan suppleres med en ekstra bordmikrofon til større lokaler med typisk over 10 deltagere. Group 310 kan også leveres med 1 – 2 originale loftmikrofoner hvis man ikke ønsker mikrofoner på bordet.

Denne model er pt. Polycoms mest solgte videokonference system da det giver meget værdi for pengene i et almindeligt til større mødelokale.

Produktbeskrivelse Polycom Group 310

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk