Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Polycom Group 300

Polycom_Group_300

 

 

Polycom ® RealPresence ® Group 300
Gennembrud på ydeevne, brugervenlighed, og interoperabilitet til en overkommelig pris. Optimeret til mindre grupper, er Polycom Group 300 ideal for mindre mødelokaler, strategirum, og kontorer. Den er udstyret med simpel opsætning og konfiguration og et kompakt slankt design.

Uovertruffen interoperabilitet
Group 300 er fuldt standardbaserede, i stand til at forbinde til millioner af andre standarder-baseret video-systemer i brug i dag. Direkte kompatibilitet med førende Unified Communications (UC) platforme betyder, at video nu nemt integreres med den måde, du allerede kommunikere. Group 300 tilbyder også Telepresence Interoperabilitet Protocol (TIP) støtte til direkte tilslutning til ikke-standardbaserede Cisco miljøer. Polycom Group 300 benytter den nyeste videoteknologi (H.264 SVC), som sikre optimal kvalitet selv på dårlige internetforbindelser.

Group 300 findes i 2 forskellige pakke løsninger, men til de helt små lokaler leveres den med et fast kamera (dog med digital zoom) med indbygget mikrofon (op til 3-4 personer) og en løsning med et PTZ (pan/tilt/zoom) kamera og en 360 graderes bordmikrofon, som kan bruges i både små og større lokaler.

Produktbeskrivelse Polycom Group 300

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk