Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Lifesize Passport

LifeSize Passport er det første og eneste HD-videosystem til at levere TelePresencekvalitet og uovertruffen enkelhed på et prisniveau, der gør det muligt for en udbredelse til alle vidensarbejder i din organisation. Og med sin kompakte form er LifeSize Passport det første ægte bærbare TelePresence kvalitetsstyringssystem.
Med LifeSize Conference 200 løsning får du den mest avancerede teknologi til rådighed: Videokonferencer med fuld-HD (1080p) eller standard-HD (720p). Med denne løsning kan du effektivt dele præsentationer, dokumenter eller videoer i et videomøde.
Brugerne kan vælge mellem TelePresence- og videokonferencemøder. Dette ved at bruge alle de funktioner LifeSize Room tilbyder, såsom den indbyggede MCU med omkodning til at tilslutte op til seks parter, som er den bedste løsning på markedet. Med indbygget AMX panel software kan du foretage opkald med tilbageknappen.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk