Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Lifesize Conference 200

Med Lifesize Conference 200, kan du afholde telepresence videokonferencer med fuld HD (1080p).
Denne løsning leveres komplet med 3 fuld HD kameraer, 3 fuld HD codecs samt et plug and play rumstyringssystem, så en komplet Telepresence løsning kan implementeres for under 500.000 kr.

Med Lifesize Conference 200 løsning får du den mest avancerede teknologi og bedste mødeerfaring til rådighed i dag. Videokonferencer med fuld HD (1080p) eller standard HD (720p). Med denne løsning kan du effektivt dele præsentationer, dokumenter, videoer og andre ting med de andre der er i videomøde.
Brugerne kan vælge mellem TelePresence- og videokonferencemøder. Og ved at bruge alle de funktioner Lifesize Room tilbyder, såsom den indbyggede MCU med omkodning, som kan tilslutte op til seks parter, er dette den bedste løsning på markedet. Med indbygget AMX panel software kan du foretage opkald med tilbageknappen.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk