Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Desktop videokonference

Desktop videokonference

Udbudet af webkonferenceløsninger er enormt og for de fleste meget uoverskueligt, da stort set alle løsninger er baseret på proprietære standarder. Dvs. løsningen kan ikke benyttes sammen med videokonferenceløsninger, hvilket tit giver anledning til forvirring hos brugerne. Noget af det vigtigeste at være opmærksom på er den enkeltes løsningsevne til at være transparent overfor NAT og firewalls, da mange brugere af WEB konference og PC baseret videokonferenceløsninger tit er meget mobile, og derfor har behov for at løsningen bare fungerer, uden at skulle finjusterer teknikken hele tiden.

Noget af det nyeste og bedste på markedet er SCOPIA Desktop, som unikt tilbyder løsninger, som både er transparente overfor NAT og firewalls, men ydermere kan kommunikerer med traditionelt videokonferenceudstyr både på IP (H.323 og SIP) samt ISDN (H.320) og 3G.

Se mere om desktop videokonference produkter her.

>> Scopia Desktop

>> Scopia VC 240

>> Polycom HDX 4500

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk