Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Videokonference

Videokonference

Antallet af deltagere pr. lokation er afgørende for, hvilke løsninger der kan benyttes for at opnå den rette effekt. Videokommunikation mellem enkelt personer kan nemt løses med PC baseret software og et webcam eller en lille LED skærm med indbygget processor, kamera og mikrofon. I mødelokaler til flere personer bør anvendes løsninger, som er optimeret til netop sådan brug. Eksempelvis Polycom Group serien er udviklet specifikt til mødelokaler med flere samtidige deltagere. Til små mødelokaler bruges normalt lidt mindre systemer, eksempelvis Polycom Group 310 , og til store mødelokaler benyttes oftest større systemer med flere tilslutningsmuligheder, eksempelvis Polycom Group 500 eller Polycom Group 700.

Fordele ved videokonference er bland andet.

– reducere rejseomkostningerne.
– reduktion af ineffektiv rejsetid.
– mulighed for at et møde kan afholdes med kort varsel.
– hurtigere beslutningsprocesser.
– høj grad af personlig tilstedeværelse.
– værn om miljøet, undgå unødvendig CO2-udslip.
– investering i videokonferenceudstyr tjenes ofte ind på få måneder.

Mobil videokonference

SCOPIA Mobile er et gratis program til HD videokonference på din Apple iPad, iPhone og iPod touch.
SCOPIA Mobile gør det muligt for mobile brugere at oprette forbindelse med video, lyd og data til standard baserede webcams, telepresence- og videokonferencesystemer. SCOPIA Mobile brugere vil være i stand til at deltage fuldt ud i virksomhedens video- og telepresence konferencer.

Desktop videokonference

Udbudet af webkonferenceløsninger er enormt og for de fleste meget uoverskueligt, da stort set alle løsninger er baseret på proprietære standarder. Dvs. løsningen kan ikke benyttes sammen med videokonferenceløsninger, hvilket tit giver anledning til forvirring hos brugerne. Noget af det vigtigeste at være opmærksom på er den enkeltes løsningsevne til at være transparent overfor NAT og firewalls, da mange brugere af WEB konference og PC baseret videokonferenceløsninger tit er meget mobile, og derfor har behov for at løsningen bare fungerer, uden at skulle finjusterer teknikken hele tiden.
Noget af det nyeste og bedste på markedet er SCOPIA Desktop, som unikt tilbyder løsninger, som både er transparente overfor NAT og firewalls, og ydermere kan kommunikerer med traditionelt videokonferenceudstyr både på IP (H.323 og SIP) samt ISDN.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk