Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

SCOPIA Desktop tildelt Frost & Sullivan Product Leadership Award

SCOPIA Desktop tildelt Frost & Sullivan Product Leadership Award

  • Scopia Desktop har vundet anerkendelser som branchens mest modne, fuldt udstyrede og robuste desktop videokonference-løsning
  • Scopia Desktop udkonkurrerer de andre løsninger i markedet på funktionalitet og kvalitet

Frost & Sullivan har navngivet Scopia Desktop fra som modtager af sin prestigefyldte ’Product Leadership Award’ i kategorien ’software-based desktop video conferencing’.

Scopia Desktop, som mange af vores kunder kender som den gratis klient til vores virtuelle møderum, eller i deres eget Scopia Elite MCU-miljø, som har været til rådighed for kunderne siden 2007, er branchens rigeste software-baserede desktop videokonference-løsning, målt på muligheder, alsidighed og funktioner.

Scopia Desktop udbreder avanceret videokonference-muligheder til PC- og Mac-brugere, til tale-, video- og data-samarbejde. Det omfatter High Definition (HD) video for både mødedeltagere og data samarbejde og H.264 Skalerbar videokodning (SVC). Scopia Desktop er en enkel og let Web browser plug-in, der er centralt styret, distribueret og implementeret uden komplekse licensafgifter eller installationsproblemer. Automatisk firewall traversal giver alle mulighed for at deltage uanset placering eller enhed – til alle medarbejdere og samarbejdspartnere.

Modtageren af ​​Frost & Sullivan ’Product Leadership Award’ er valgt efter grundig analyse af de førende selskaber, der tilbyder software-baserede desktop videokonference-løsninger. Den uddeles til den virksomhed, der udviser de bedste funktioner, mest innovation, har en høj grad af udbredelse i markedet, giver værdi for kunden, og leverer en samlet højkvalitets-løsning.

For at downloade en kopi af Frost & Sullivan rapport om Scopia Desktop, kan du klikke her.

Hvis du ikke allerede bruger Scopia Desktop kan du se en video og læse nærmere her.

Citat (oversat)

“Scopia Desktop er en moden teknologi, der effektivt kombinerer innovative muligheder med pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed. Det tager gætteriet ud af desktop videokonferencer ved at give alle mulighed for at deltage i et opkald fra deres bærbare computer eller pc. I modsætning til konkurrerende alternativer, kræver Scopia Desktop ikke forudgående møde-booking, der tilføjer unødvendig kompleksitet eller forvirring, hvilket har givet mig mulighed for at bruge værktøjet jævnligt, når vi taler med holdene på Avaya og . Hvor både etablerede og nyopstartede konkurrenter løbende roder med deres desktop video løsninger, for at få dem til at virke, tilbyder Scopia Desktop konsekvent pålidelighed, kvalitet og funktionalitet, som er svær at matche. “

– Rob Arnold, Senior Industry Analyst, Unified Communications og Collaboration, Frost & Sullivan

Skulle du være interesseret I at høre nærmere om Scopia Desktop, og få en snak om hvorvidt et hosted virtuelt møderum eller egen infrastruktur er det rigtige for jer, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk