Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

POMPdeLUX kundecase

POMPdeLUX er en af vores kunder, som har taget SCOPIA Desktop i brug med stor succes.
Ved hjælp af SCOPIA Desktop har POMPdeLUX afholdt slagsmøde med 55 deltagere på videokonference.
52 af deltagerne sad hjemme med deres pc’er og deltog i salgsmødet, hvor de både kunne se præsentation og livevideo af mødet i Lystrup.
Deltagerne kunne chatte med hinanden og komme med indspark til mødeafholderen i Lystrup, samt evt. optage mødet og gense det når der var bedre tid.
POMPdeLUX har et XT1000 videokonferencesystem på hovedkontoret i Lystrup og et virtuelt mødelokale med plads til 100 deltagere.

POMPdeLUX’s egne ord:
Vi havde brug for at kunne afholde salgsmøde med vores konsulenter på en hel ny måde, og kontaktede derfor AVFusion for at få hjælp til et Virtuel mødelokale.
De tilbød et mødelokale til seks personer, som vi i dag bruger til at afholde møde med kommende konsulenter, leverandør og interne møder.

Når vi har salgsmøde, udvider AVFusion vores mødelokale til 100 personer i de dage vi har brug for det – det kræver kun at vi sender en mail.
Salgsmøderne har vi afholdt om aftenen, og i forbindelse med det har vi haft mulighed for at kontakte AVFusions support, hvilket er en god tryghed at have, når der sidder 80 konsulenter og venter på vores præsentation.

Til salgsmøderne har vi benyttet chat, række hånden op, spørgsmål stillet via brugerens mikrofon og præsentationer af bl.a. PDF’er, billeder, PowerPoint, Excel ark etc. – og alt har virket efter hensigten.
Vores konsulenter har meldt tilbage, at det er god måde at afholde salgsmøde på. De er specielt glade for, at de kan nå at putte børnene og minuttet efter værre til salgsmøde med POMPdeLUX.

Vi vil I fremtiden udvide vores virtuelle salgsmødesucces til alle vores lande.

POMPdeLUX
Heinrich Dalby
Webmaster & IT Responsible

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk