Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Om AV fusion A/S

skur_for_sjov
Billede af vores nye domicil kommer snarest

AV fusion A/S er etableret af  Tommy Norlav og Hans Johan Tofteng med det idégrundlag for øje, at skabe en virksomhed med rendyrket fokus på audio-, video- og webkonferenceløsninger.

Tommy Norlav har 15 års erfaring i professionelle AV løsninger og har arbejdet som produktchef for videokonference siden 1999. Hans Johan Tofteng er direktør i Avikom AS i Norge, som har kontorer i Oslo, Stavanger, Bodø, Tromsø samt Stockholm (se www.avikom.no ). AV fusion A/S har 8 medarbejdere i Danmark, som udelukkende beskæftiger sig med audio-, video- og webkonferenceløsninger.
AV fusion A/S er en del af Avikom AS, som i dag beskæftiger 42 personer, og som også arbejder udelukkende på audio-, video- og webkonferenceløsninger.
AV fusion A/S er en yderst stærk og uafhængig leverandør med stærke bånd i de andre skandinaviske lande.

 

 

AV fusion A/S er blevet en del af en eksklusiv flok af danske virksomheder, som siden 1995 er blevet udpeget af Børsen som gazellevirksomheder.

Gazellen er blevet  en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.

Udvælgelsen af gazellerne foretages af Greens Analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Erhvervs- og selskabsstyrelsen. Kort fortalt er definitionen på en gazelle:

En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk