Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Streaming server

 

Streaming server kan optage og streame virksomhedens videokonferencer, så et større antal tilhører som kan se med via en webbrowser, live eller se videosessionen senere på samme måde (video on demand).


 

Mediasite_by_Sonic_Foundry_250

 

Sonic Foundry er en af verdens førende indenfor streaming eller rich media som nogle også kalder det. Fælles for disse systemer er evnen til at distribuerer video, lyd og indhold fra en PC eller MAC til mange samtidige modtagere. Dette kan både være ”live” i det øjeblik det sker og ”on demand” så deltagerne kan se det senere det samme sted (samme webadresse) hvor det blev vist live.

Som med alle sådanne systemer består løsningerne af en såkaldt encoder som laver video, lyd og dataindhold om til et samlet filformat f.eks. mpeg4 el. lign. så den optagede fil kan afspilles på en PC eller MAC. Encoderen kan være en PC eller en specieldesignet boks med inputs til diverse kameraer og mikrofoner samt PC/MAC input. Normalt vil man blot bruge min PC eller MAC hvis en præsentation laves alene uden andre deltagere. Til optagelser i mødelokaler, klasselokaler eller auditorier vil man normalt bruge en encoder boks så løsningen er klar til brug her og nu.
Sonic Foundry har både endcoder til installation på ens PC eller MAC men også flere mobile og mere stationære encodere.

Af de mobile encodere har sonic foundry en lille boks som styres og konfigureres via et webinterface. Den mest populære model er ML encoderen som med indbygget touchskærm er hurtigt og nemt at tilslutte til et eller flere kameraer / mikrofoner samt en PC eller MAC og hurtigt sende en super professionel præsentation.

Mediasite1

 

 

 

 

 

Den helt store styrke ved Sonic Foundry løsningen er MediaSite, som er stedet hvor man samler alle optagelserne. De kan nemt indekseres i valgfrie kategorier og der er et hav af muligheder for efterredigering, distribution samt tilpasning af rettigheder, så kun de rigtige personer ser og har adgang til netop de rigtige optagelser og live events.

vcmsdiagram

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk