Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Microsoft Lync integration


RADVISION SCOPIA Video Gateway for Microsoft Lync

Med SCOPIA Video Gateway er videokonferencesystemer nu en udvidet del af Lync.

SCOPIA Video Gateway er et resultat af RADVISION’s arbejde med Microsoft, om at udvikle videokonferenceløsninger med Microsoft Lync.
Den er baseret på en nyudviklet arkitektonisk platform, designet til at opfylde krav til skalerbarhed.

SCOPIA Video Gateway til Microsoft Lync udvider rækkevidden af Lync, ved at levere sammenkobling med standard baserede videokonference- og telepresencesystemer.

SCOPIA Video Gateway giver mulighed for at realisere fordelene ved Lync i forbindelse med deres eksisterende videokonferencesystemer, og nye visuelle kommunikationsløsninger såsom telepresence og video på mobile enheder. Lync og Office Communicator brugere kan problemfrit oprette forbindelse til standard baserede HD videokonferencesystemer, telepresencesystemer eller infrastrukturenheder.
Brugere kan flette deres valg af konferencesystemer med enkelheden i Lync og Office Communicator på skrivebordet. SCOPIA Video Gateway er baseret på en ny arkitektur, designet til at vokse med ubegrænset skalerbarhed og dynamisk ressourceallokering.

Vidste du at SCOPIA Video Gateway gør det muligt for folk at bruge deres videokonferencesystemer, inden for Lync miljø, uden at kompromittere deres Lync oplevelse.

Produktbeskrivelse SCOPIA Video Gateway for Microsoft Lync

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk