Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

SCOPIA Elite 5200


Den nye SCOPIA Elite 5000 serie er ‘s næste generation løsning til HD multivideokonference.

Elite 5230 har 30 HD porte i CP og 120 porte i fuldskærmsmode, alternativt DVD kvalitet i CP. Fordelen ved denne MCU er, at hvis kapaciteten i HD eller Fuld HD (1080p) overskrides neddrosles forbindelserne blot til HD eller DVD, dvs. konferencen kan gennemføres på trods af at kapaciteten overskrides.

Dette betyder normalt, at man kan starte med en mindre MCU, end man ellers ville have gjort, da risikoen med overbelastning blot er lidt lavere kvalitet og ikke en mislykket videokonference. Elite MCUer sælges næsten altid som bundles, hvor der også leveres en desktop videokonferenceløsning med til både PC og MAC (SCOPIA desktop). Fordelen ved denne kombination er, at det både er muligt at benytte de gængse videokonferencesystemer, via H.323 og SIP, samt benytte kombinationer hvor der også er desktop/laptop brugere med. Software løsningen til PC’ere og MAC (SCOPIA desktop) har indbygget NAT og firewall traversal uden merpris, og der skal ikke tilkøbes dyre videofirewalls og managementserverer, som både gør løsningen dyr at købe, udbygge og vedligeholde. SCOPIA Elite bundles indeholder alt man skal bruge, da der også medfølger en managementserver med gatekeeper uden merpris. Her administeres regelsæt, adressebøger på systemerne samt virtuelle mødelokaler til brugerne på en nemt og intuativ måde. Scopia Elite kan også bruges med Iphone, Ipads og andriod. Til alle MCU bundles medfølger integration til OCS/Lync samt IBM lotus notes og sametime. I IBM lotus samtime 8.5, og nyere, ligger s desktop klient (SCOPIA desktop) preinstalleret i Sametime. Nemmere bliver det næppe.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk