Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

SCOPIA 100

SCOPIA 100 MCU fås i 2 forskellige konfigurationer, enten som en SCOPIA 100/12 med kapacitet til 12 samtidige videosites eller 24 desktop, og en i SCOPIA 100/24 med kapacitet til 24 samtidige videosites (24 i SD, 16 samtidige i HD) eller 48 desktop klienter.

Kombinationer mellem videokonferencesystemer og desktop klienter (SCOPIA desktop) er naturligvis også mulig, da dette er en af de vigtigeste årsager til, at mange vælger denne centraliserede MCU løsning. SCOPIA 100 er prismæssigt utrolig konkurrencedygtig, idet man både får hardware i form af en MCU (multipoint control unit), men også får en SCOPIA desktopserver, som muliggør brug af webcams både punkt til punkt men, endnu vigtigere for mange, også kombinationer af webcams og videokonferencesystemer. SCOPIA desktop klienten, der nemt downloades fra den medfølgende SCOPIA desktopserver, er gratis så den kan frit downloades og benyttes på lige så mange PC’ere og MAC’s, man måtte ønske sig.

Produktbeskrivelse Scopia100

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk