Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Omnisound

Omnisound®

Den krystalklare lyd.
Bevæg dig frit i rummet, diskuter, debatter uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Ingen forstyrrende lydudfald, dæmpning eller ekko. OmniSound ® giver en naturlig lyd i begge retninger (fuld duplex) og 360 ° lydoptagelse og -gengivere. En ultra følsom mikrofon og tre indbyggede surroundhøjttalere absorberer og fordeler lyden i alle retninger. OmniSound ® er et registreret varemærke.

Omnisound® 2.0

En lydsensation.
OmniSound ® er en lydteknologi som er tilgængelig i alle Konfteltelefoner for at sikre en krystalklar lyd.
OmniSound ® 2.0 giver en endnu mere kraftfuld lyd, og udnytter ligesom OmniSound ® fuld duplex, en retningsbestemt mikrofon og tre højttalere for optimal lyd. OmniSound ® 2.0 er desuden udstyret med støjdæmpning, der minimerer forstyrrende baggrundsstøj, wideband voice som garanterer 7 kHz ved VoIP-samtaler, og en equalizer der giver dig mulighed for at justere lydniveauet under dit møde.

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk