Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

Konftel 100


Bruges sammen med eksisterende digitale telefoner, DECT trådløse telefoner samt mobiltelefoner. Ideel til situationer hvor det ikke er muligt at fremskaffe analoge telefonlinier. Kan også bruges sammen med en PC til softphone klienter (skype,alcatel,nortel osv.).

Til alle situationer og forhold. Konftels konferencetelefoner er udstyret med OmniSound® – lydteknologien får en følelse af virkelig at være til stede. Det giver mulighed for flere spontane møder og hurtige beslutninger. En friere måde at arbejde på.
Med et optageområde på op til 30 m2 egner Konftel 100 sig glimrende til mindre lokaler. Et let overskueligt tastatur giver en smidig håndtering af telefonmødet. Man skal blot placere enheden midt på bordet og ringe op.

Produktbeskrivelse Konftel 100

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk