Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

ClearOne Chat 70

Personlig højttalertelefon optimeret til Microsoft Lync.

ClearOne CHAT 70 er en personlig højttalertelefon, der forbinder til pc’er og bærbare computere for rig, fuld duplex audio kommunikation med Microsoft Lync. Med HDConference ™ lydteknologier, er CHAT 70 den perfekte lyd perifere for stærkt øget samarbejde med unified communication.

CHAT 70 blev skabt af ClearOne til at udfylde behovet for en håndfri højttalertelefon for personer, der bruger Microsofts Unified Communications platform, Lync. CHAT 70 er en helt fuld duplex højttalertelefon, der leverer overlegen håndfri lyd til Lync og eliminerer behovet for at være bundet til pc’en via et headset. Forudsat ægte plug-and-play drift, CHAT 70 kræver ingen drivere skal installeres, bare sæt den ind i en USB-port og alle indgående Lync opkald, ring på CHAT 70.

Læs mere >> ClearOne CHAT 70

 

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk