Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

ClearOne Chat 60

Personlig USB højttalertelefon for håndfri Skype-opkald.

ClearOne Chat 60 er en personlig højttalertelefon, der giver fuld duplex lyd for håndfri opkald med Skype. CHAT 60 forbindes nemt til bærbare computere og pc’er via USB for rig, naturlig-klingende lyd kommunikation. Med HDConference ™ lydteknologier, er CHAT 60 den perfekte lyd perifere for alle, der ønsker en høj lydkvalitet løsning, der er både bærbare og økonomisk.

 

CHAT 60 blev skabt af ClearOne til at give en høj ydeevne højttalertelefon for personer, der bruger Skype til at foretage opkald over internettet. CHAT 60 er en helt fuld duplex højttalertelefon, der leverer overlegen lyd til Skype-opkald og eliminerer behovet for at være bundet til en pc via et headset. Forudsat ægte plug-and-play drift, CHAT 60 kræver ingen drivere skal installeres, bare sæt den ind i en USB-port og alle dine Skype-opkald vil nu være krystalklar og håndfri.

Læs mere >> CHAT 60

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk