Kontakt os på Tlf. +45 7023 9050 - info@avfusion.dk

ClearOne Chat 170

Gruppe / personlig højttalertelefon optimeret til Microsoft Lync for rig, fuld duplex audio.

En højttalertelefon for individuel eller lille gruppe brug, CHAT 170 sluttes til pc’er og bærbare computere for rig, fuld duplex audio kommunikation med Microsoft Lync. CHAT 170 er det perfekte supplement til kontoret eller mødelokalet for stærkt forbedret samarbejde.

CHAT 170 blev skabt af ClearOne til at udfylde behovet for en håndfri højttalertelefon til små grupper eller enkeltpersoner med Microsofts Unified Communications platform, Lync. CHAT 170 er en helt fuld duplex højttalertelefon, der leverer overlegen håndfri lyd til Lync og eliminerer behovet for store, dyre fritstående konferencetelefoner i kontorer og mødelokaler. Forudsat ægte plug-and-play drift, CHAT 170 kræver ingen drivere skal installeres, bare sæt den ind i en USB-port og alle indgående Lync opkald, ring på CHAT 170.

Læs mere >> ClearOne_CHAT170

Polycom Partner

polycom_logo_100
Dette giver os de bedste muligheder for at tilbyde den optimale videokonference løsning til den bedste pris.

Om AV fusion A/S

AV fusion A/S er førende indenfor rådgivning, salg og implementering af HD videokonference og telepresence løsninger, audiokonference, og web-konference løsninger. AV fusion er distributør for Avaya i Danmark og direkte partner med Polycom samt expert partner for LifeSize.

Kontakt information

AV fusion A/S
Håndværkervænget 11 Gundsømagle, 4000 Roskilde Telefon: (+45) 70239050
Website: www.avfusion.dk Email: info@avfusion.dk